Welke crème moet ik gebruiken? Een veel gestelde vraag in onze praktijk.

Elke crème die we binnen onze praktijk verkopen kunt u uitgebreid testen, proberen, ruiken en voelen. Bij twijfel is het altijd mogelijk om tegen een zeer geringe vergoeding een sample mee te krijgen.

Geen enkele crème kan ervoor zorgen dat de huid niet ouder wordt. Wat de crème wel kan doen, is de uiterlijke verschijnselen minimaliseren. Zo stimuleren sommige producten de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Dit zorgt ervoor dat rimpels minder diep zijn.

Wat veel mensen niet weten, is dat veel rimpeltjes komen door een gebrek aan vocht in de huid. De crème voegt vocht toe, waardoor de balans herstelt. Dan lijkt het alsof de rimpels verdwijnen. Dit zijn alleen geen echte rimpels, maar uitdrogingsverschijnselen.

Iedere huid heeft huidcrème nodig
Het is niet waar dat iedere huid beter wordt bij het gebruiken van verzorgingsproducten. Sterker nog, een huid waar de verkeerde crème op wordt gesmeerd, kan juist achteruit gaan.

Maar je huid kan ook enorm opknappen en gezonder aanvoelen. Mits het juiste product wordt gebruikt. Het is daarom verstandig een expert (bijvoorbeeld een huidtherapeut) te raadplegen voor advies. Iedere huid is immers anders en heeft een andere verzorging nodig.

Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een advies!