Dermavita Beauty Department. Beautybehandelingen op
para-medisch niveau.

Deze afdeling is binnen Dermavita opgezet om op het gebied van huidverbetering en wellness dezelfde kwaliteit te waarborgen zoals die ook voor onze para-medische behandelingen geldt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn alle gediplomeerd en lid van de ANBOS. Het gaat hier om cosmetische behandelingen, die hun effectiviteit hebben bewezen en ontspanning op een hoogstaand niveau. Zoals proffesionele peelingen, microneedling, endermologie en ‘spa’ behandelingen. Daarnaast hebben we een succesvolle laser waarmee verschillende problemen kunnen worden aangepakt.

Onze service
Onze service bestaat uit een gratis intake waarbij we een uitgebreid behandelplan maken inclusief een prijsopgave. Men kan ook een gratis proefbehandeling doen om een idee te krijgen hoe de behandeling aanvoelt en wat het resultaat is. Na de eerste behandeling volgt, indien gewenst, een gratis controle. Daardoor kan de therapeut samen met de klant beoordelen of de behandeling goed is aangeslagen.
Omdat Dermavita voor een grote groep mensen bereikbaar wil zijn hebben we naast onze dagelijkse spreekuren ook avond-spreekuren.

Kwaliteit
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsapparatuur, die voorzien zijn van veiligheidskeurmerk. Onze therapeuten zijn HBO gediplomeerd en aangesloten bij de NVH, de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association. Daarnaast staan we ook ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Doordat wij voldoen aan deze kwaliteitseisen hebben alle zorgverzekeringen een contract met onze praktijk en worden de meeste behandelingen vergoedt als men aanvullend verzekerd is.

Maak een afspraak